Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://premiumdomener.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Når du sender inn et kontaktskjema på dette nettstedet samler vi utelukkende den informasjonen du har fyllt inn i skjemaet. Hvis skjemaet ber om navn, epostadresse, eller annen personlig informasjon vil dette bli sendt inn til oss via epost. Vi beholder kun denne informasjonen, inkludert din epostadresse, i det tidsrommet det tar oss å besvare din henvendelse, og/eller løse problemet du kontakter oss om.

Din epostadresse som du oppgir når du kontakter oss vil aldri i noen form bli benyttet for noe annet formål enn å besvare din henvendelse..

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Når du bruker dette nettstedet, bruker vi automatisk datainnsamlingsteknologi (Google Analytics) for å samle viss informasjon om enheten din, surfeaksjoner og mønstre. Dette inkluderer vanligvis informasjon om hvor du er, hvordan du bruker nettstedet vårt og all kommunikasjon mellom datamaskinen din og dette nettstedet. Blant annet vil vi samle inn data om typen datamaskin du bruker, Internett-tilkoblingen din, IP-adressen din, operativsystemet ditt og nettlesertypen din.
Vi samler inn disse dataene for statistiske formål, og vi samler ikke inn personlig informasjon. Formålet med disse dataene er å forbedre nettstedet og tilbudene våre.
Hvis du ønsker å velge bort Google Analytics slik at ingen av dine personlige opplysninger blir samlet inn og lagret av Google Analytics, kan du laste ned og installere Google Analytics Opt-out Browser Add-on her. For mer informasjon om hvordan Google samler inn og bruker dataene dine, kan du få tilgang til Googles personvernregler her.

Annonsører

Vi benytter Google Adsense som annonseplattform.
Du finner Googles personvernregler her

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter alle data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Vi benytter et SSL sertifikat for å kryptere alle data som sendes mellom deg og vår server. Alle administratorer på dette nettstedet er pålagt å benytte svært sterke passord for å minimere risikoen for uautorisert tilgang.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Vi mottar ingen opplysninger fra noen tredjeparter

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Vi har ingen automatiske avgjørelser eller profiler basert på brukernes opplysninger.

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Du har rett til å klage over vår behandling av personopplysninger. Dette gjør du til Datatilsynet som du finner informasjon om her.